Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Sürdürülebilir gastronomide organik tarım ile iyi tarım uygulamalarının yeri ve önemi
(Sobibder, 2021)
Son yıllarda sanayileşme ile birlikte artan çevresel kirlilik, endüstriyel tarım ürünlerinin insan sağlığı üzerindeki bazı olumsuz etkilerinin artması gibi pek çok neden tüketicileri daha doğal ve organik gıdaları tercih ...
Blue entrepreneurship: a new agenda for sustainability of seas and oceans
(Dergi Park, 2022)
The concept of sustainability, which has become increasingly important in recent years, has been examined in different dimensions and disciplines. The works of international organizations such as the UN in the field of ...
Sürdürülebilirlik kültürü ve sivil toplum kuruluşları: İstanbul’da Çevre konusunda faaliyet gösteren dernekler
(Dergi Park, 2023)
Toplumsal yapının tüm unsurlarını etkileyen kaynakları etkin, verimli ve gelecek nesillere aktarılabilir şekilde kullanılmasını ifade eden sürdürülebilirlik, insan-doğa ilişkisi dengesinin bozulmasıyla farklı açılardan ...